TRX Training

TRX Suspension Training: de nieuwe fitnesstrend uit de VS. Vanaf nu behoort ook de zeer efficiënte training van het hele lichaam tot het aanbod van deze persoonlijke trainingsgroep, TRX Training Marbella, Mallorca, Barcelona en Denia.

Met een speciaal gordelsysteem train je tegen je eigen lichaamsgewicht en zwaartekracht. Dankzij het flexibele bandsysteem is TRX Training ongelooflijk veelzijdig - het hele lichaam kan effectief worden getraind met meer dan 300 verschillende oefeningen. Met de zeer effectieve TRX-training kunnen kracht, uithoudingsvermogen, balans, stabiliteit en coördinatie worden getraind en specifiek verbeterd.

Het bijzondere van TRX-training: veel verschillende spiergroepen worden gelijktijdig gebruikt en effectief getraind. Met TRX Training alleen kun je je hele lichaam trainen en vormen. TRX-training is daarom geschikt voor zowel afvallen als prestatieverhoging.

TRX TRAINING SPANJE

Frank “Franco” Wierigs is een van de eerste providers in Spanje die de zeer efficiënte TRX-training aanbiedt in alle fitnesskampen. Met de TRX-training kunnen in zeer korte tijd uitstekende resultaten worden behaald.

Door de hoge flexibiliteit kan de TRX-training individueel worden aangepast aan het fitnessniveau van de individuele deelnemers en hun behoeften. TRX Training Spanje is zowel geschikt voor sportieve mensen en recreatieve atleten als voor atleten. Of je nu wilt afvallen, je huid strakker wilt maken, je rug wilt versterken, je buikvet kwijt wilt of zelfs opbouwtraining na sportblessures - met TRX Training Spain worden je persoonlijke trainingsdoelen snel gevoeld en ervaren.

TRX-TRAINING WORDT AANBEVOLEN DOOR HOOFDTRAINER FRANCO

TTRX-training kan ook thuis heel comfortabel worden uitgevoerd. Maar TRX-training is niet alleen TRX-training. Vooral de hoogwaardige TRX-trainingsapparaten van Transatlantic Fitness of vergelijkbare TRX-trainingsapparaten worden aanbevolen.

TRX-training in Marbella in het fitnesskamp of online met het fitness2Go online programma

Probeer het gewoon: https://fitnessworkouts.online

Test nu eenvoudig de fitness2Go online personal training voor 14 dagen voor 1 € zonder verplichting.

FITNESSVAKANTIE VOOR VROUWEN - GETUIGENISSEN VAN KLANTEN

Denise, mei 2019 Super TRX-training aan de Costa del Sol, Franco doet het. Dank je wel mijn beste.

Erika, mei 2019 Geile groep die we hadden en perfect weer en de beste TRX-training op de hotspot van Marbella. dank u

Olga, mei 2019 TRX-training op de strandpromenade van Marbella, dat vond ik het leukst. Bedankt Franco

Silke, april 2019 Geweldige TRX-training op de Paseo vanuit Marbella. Beter wordt het niet. dank u

Sabine, maart 2019 Geweldige TRX-training op het strand in Marbella en Malaga. Ik had mijn TRX-band al naar Duitsland laten komen, zodat ik weer verder kan als ik terugkom.

Heike, januari 2019 Geweldig ding de TRX-training, effectief en ruimtebesparend in mijn rugzak, lach. En alle oefeningen kunnen voor alle spiergroepen worden gedaan.

Gerd, december 2018 Ik ben heel blij met TRX-training met franco in Marbella, geweldige locaties, je hangt gewoon je TRX-band op en klaar is Kees. Praktisch en effectief.