Cardio-fitness en uithoudingsvermogen

Een van de belangrijkste motorische vaardigheden van een persoon in sport is uithoudingsvermogen. Je fysieke conditie en gezondheid worden ondersteund door cardio-fitness.

De gezondheids- en fitnessbeweging speelt een grote rol in de sport. In 2006 was het dagelijkse bewegingsbereik van een klassieke kantoormedewerker maximaal 500 tot 1.000 meter. Dit was de afstand die daadwerkelijk te voet werd afgelegd. Het is niet voor niets dat steeds meer mensen tegenwoordig last hebben van het cardiovasculaire systeem. Het metabolisme werd onvoldoende gestimuleerd door gebrek aan lichaamsbeweging. Onder de term cardio fitness en uithoudingsvermogen worden alle onderwerpen die betrekking hebben op de behoeften en doelstellingen van een training op een vereenvoudigde manier gepresenteerd. Frank “Franco” Wierigs is ook beschikbaar om u op dit gebied te adviseren bij het ontwerpen van uw trainingsprogramma's. Het is veel gemakkelijker om te trainen als je een doel voor ogen hebt. De omvang en intensiteit van de training kan hierop worden aangepast.

IIn Marbella kun je tijdens je fitness vakantie aan verschillende sporten doen, de focus van de “gewillig te verliezen” klant ligt dan ook zeker en volgens onze filosofie van cardio fitness en duurtraining. Alleen op deze manier kunnen we bij onze talrijke klanten een calorietekort bereiken, wat absoluut noodzakelijk is om op lange termijn af te vallen.

Waarom cardio- en duurtraining in Marbella tijdens een fitnessvakantie?

Laten we eerlijk zijn, tijdens een fitnessvakantie en het gelijktijdig 'uitschakelen' van 'dagelijkse stress' thuis, is trainen een stuk eenvoudiger dan thuis. Bij ons draait alles om sport en het behalen van de doelen van onze klanten, storende begeleidende omstandigheden kunnen worden uitgeschakeld om 100% te focussen op de samen te behalen doelen, en dit ook met cardio fitness en duurtraining.

Wil je na je fitnessvakantie verder met je cardio- en duurtraining, meld je dan hier aan en test vrijblijvend 14 jaar.

fitnessworkouts.online... HET online fitnessprogramma voor thuis en overal

Sportieve groeten

hoofdcoach Franco

Spieren opbouwen en je gewicht verminderen

Er is uitgebreid voedingsadvies nodig om spieren op te bouwen en uw gewicht te verminderen. Dit is de enige manier om uw gewicht permanent te behouden. Een goede voeding is belangrijk naast regelmatige atletische training om uw trainingsdoel te bereiken. Daarom zal het ook een grote rol spelen in de bootcamp. Een opgeleide voedingstrainer met een B-licentie is beschikbaar voor u die zijn vak verstaat. Na een evaluatie van uw eetgewoonten wordt een speciaal op u afgestemde strategie getoond. Het maakt tenslotte een groot verschil of je gewoon kilo's wilt verliezen of spieren wilt opbouwen. Dienovereenkomstig moet altijd een voedingsplan individueel worden opgesteld. Samen met je trainingsplan bereik je in de toekomst altijd een grote diversiteit aan doelen.

Tijdens een fitnessvakantie in Marbella vinden bijvoorbeeld spieropbouw en gewichtsvermindering parallel plaats, dwz terwijl u spieren opbouwt, verlaagt u tegelijkertijd uw lichaamsvetpercentage en daarmee uw gewicht. Onvoorstelbaar, maar het kan ook tijdens een fitnessvakantie. Na je fitnessvakantie moet je natuurlijk aan de bal blijven en doorgaan met trainen om je succes te behouden of uit te breiden.

Spieropbouw en tegelijkertijd je gewicht verminderen is haalbaar en geen rocket science. We helpen je tijdens je fitnessvakantie om deze doelen te bereiken met een trainingsplan dat speciaal voor jou is ontworpen.

Marbella is voorbestemd om spieren op te bouwen en uw gewicht te verminderen

En Marbella, de zon schijnt 330 dagen per jaar, het beste weer, het zogenaamde microklimaat (nooit kouder dan 15 graden overdag) zorgen ervoor dat sporten altijd leuk is buitenshuis en dat de beste groepsdynamiek het meeste uit het juiste haalt oefenprogramma. Niets staat dus het opbouwen van spieren in de weg en vermindert tegelijkertijd uw gewicht.

Informeer nu geheel vrijblijvend op onze website, of maak direct een afspraak met de bondscoach Franco op whatsapp +34 685 765 107.

En ook na je fitnessvakantie kun je doorgaan met trainen met het online trainingsprogramma ontworpen door de hoofdcoach