VOEDINGSADVIES

Wie droomt er niet van? Een droomlichaam in de zomer op het strand. Maar om dit te bereiken, moet je twee dingen ter harte nemen. Eerst moet je een bepaalde hoeveelheid sport beoefenen. Ten tweede, en dat is het deel waar ik me op zal concentreren, moet je een bepaalde vorm van voeding volgen.

JUISTE VOEDINGSMIDDELEN

Je personal trainer geeft je wat informatie over een uitgebalanceerd dieet op Mallorca, maar natuurlijk ook in Duitsland. Om een ​​perfect lichaam te bereiken, moet je eerst je gezondheid op peil brengen. Om dit te doen, moet je een paar regels volgen: - Eet geen verzadigd vet. Deze beschadigen uw organisme alleen maar onnodig. Ze hopen vet op en beschadigen je droomfiguur. - Vermijd suiker. Glucose beschadigt je hele organisme. Het belemmert je droomfiguur door calorieën te genereren. Ze verknoeit haar zuur-base-evenwicht. Vermijd daarom frisdranken met een te hoog suikergehalte. - Probeer een uitgebalanceerd dieet te bereiken. Je hebt zowel voldoende vitaminen als mineralen nodig. Eet voornamelijk voedsel zoals fruit en groenten. Het is beter om af te zien van kunstmatige bronnen en natuurlijk voedsel te eten.Het is ook gezond om volgens uw eigen recepten te koken om kunstmatige toevoegingen uit de industrie te vermijden

GEZOND ETEN VERHOOGT DE KWALITEIT VAN LEVEN EN HELPT JE AF TE VALLEN

Je kunt onder andere een gezonde levensstijl op je organisme observeren, dus je gewicht speelt een enorme rol in relatie tot lichaamsgrootte. Hiervoor wordt de BMI, de body mass index, berekend. U kunt in de praktijk of op internet afspraken maken met uw personal trainer. Hij zal u voorzien van uw eigen rekenmachine waarmee u kunt berekenen of uw lichaamsgewicht redelijk is. Een gezonde levensstijl met uitgebalanceerde voeding zorgt voor een betere gezondheid in alle levenssituaties. En het kan zelfs leuk zijn, want in feite is een te calorie- en suikerbeladen dieet in alle opzichten inconsistent. De duurzaamheid van een gezonde levensstijl komt tot uiting in een verminderd verouderingsproces, een langere levensduur en verbeterde prestaties. U zult succesvoller zijn in sport, u zult flexibeler zijn op het werk en uw gezondheid zal u bedanken met gezond optimisme.

VERANDER NU UW DIEET EN EET EEN GEZOND DIEET.