GERICHTE RUGTRAINING

Veel mensen klagen van tijd tot tijd over rugklachten. Rugklachten zijn vaak de oorzaak van kleine problemen. Met de juiste tips en voldoende beweging kunnen de problemen worden verholpen. Je personal trainer op Mallorca heeft de juiste tips - exclusief voor jou!

RUGTRAINING IN HET DAGELIJKS LEVEN

Je rug doet pijn? Heeft u weinig tijd? Kun je helemaal geen back-training doen? U kunt veel oefeningen opnemen om uw rug in het dagelijks leven te versterken. Rugpijn behoort binnenkort tot het verleden. U kunt zelfs zittend zitten, dwz op het werk op kantoor. U kunt dit eenvoudig integreren in uw dagelijkse kantoorleven. Uw personal trainer laat u dergelijke oefeningen zien en herinnert u er altijd aan om de oefeningen regelmatig te doen.

SPORT VOOR LICHAAM EN GEEST

Een oud gezegde luidt dat een gezonde geest alleen in een gezond lichaam leeft. Als u regelmatig last heeft van rugpijn, bevestigt u deze zin. Omdat rugpijn een gevaarlijke spiraal is. De pijn verstrakt het hele lichaam. Dit zorgt weer voor nieuwe spanning en blokkades. Dus als je iets duurzaams voor je gezondheid wilt doen, is personal training de juiste keuze.

UW PERSOONLIJKE TRAINING

Zoals de naam al doet vermoeden, wordt personal training exclusief op jou afgestemd. Ik zal je begeleiden in je dagelijkse leven op Mallorca. Samen met jou werk ik een individueel sportconcept uit. Je vindt je personal trainer op Mallorca. Maar hij helpt u ook in Duitsland en Europa. Hij ontwikkelt uw persoonlijke rugtraining individueel op basis van uw leeftijd, uw fysieke conditie of chronische ziekten. Alleen deze trainingsmethode maakt dit comfort mogelijk.

KLEINE VERANDERINGEN - GROTE IMPACT

Neem geen dingen aan die je niet kunt doen. Hierbij wordt er voor gezorgd dat je jezelf haalbare doelen stelt. Zo rekent u op lange termijn af met uw klachten en kunt u in de toekomst zonder klachten leven. De personal trainer werkt samen met jou individuele stappen uit op Mallorca of in Duitsland. Pas als je deze stappen hebt geïnternaliseerd en je rugspieren zijn opgebouwd, zal de personal trainer de volgende stappen nemen. Hierdoor ontstaat een training die uw rugspieren effectief en individueel versterkt en blokkades of krampen loslaat.