FITNESS VAKANTIE VOOR VROUWEN

Heb je ooit nagedacht over wat de termen fitnesskamp, ​​bootcampvakantie, gewichtsverlieskamp, ​​fitnessvakantie en gewichtsverlies, fitnessbootcampvakantie onderscheidt? Fitness vakantie voor vrouwen Het is de intensiteit van de training, het respectieve prestatieniveau van de deelnemers, de respectieve persoonlijke doelen en nog veel meer criteria.

Bij ons gaan we altijd naar de specifieke en individuele behoeften van elke deelnemer en proberen Bootcamp, fitnesskamp, ​​fitnessvakanties voor vrouwen, afvallen op vakantie en Bootcamp om puur mogelijk te maken omdat Sports & Fitness gewoon individueel is. Het is best zo dat iemand die aan het einde van zijn tijd 3 weken bij ons logeert in de bootcamp staat en fit is als nooit tevoren.

Daarom vind je hier de meest individuele fitnesscamp / fitnessvakantie voor vrouwen in Europa, afgestemd op jouw wensen. En maak je geen zorgen, iedereen heeft het tot nu toe overleefd en geloof ons, de mensen (vooral tijdens een langer verblijf op een fitnessvakantie voor vrouwen) waren aan het einde van hun verblijf in het fitnesskamp echt fit en voelden zich alsof ze wederom geboren waren.

Een fitnessvakantie voor vrouwen onder begeleiding van eilandtrainer Frank 'Franco' Wierigs en zijn team helpt je gegarandeerd snel en vooral permanent je sportieve doelen te bereiken. This-is-personaltraining Mallorca of Marbella ( https : //marbellafitforfun.com ) biedt u een INDIVIDUEEL gecoördineerde mix van sport, fitness, sightseeing, fitnessboxen, duurtraining, wandelen, fietsen, ontspannen, coaching, TRX-training en voedingsadvies over het zonnige eiland of aan de zonnige kust, de prachtige Costa del Sol in het altijd prettige en milde Andalusië met als fitness vakantie voor vrouwen een succes.

VOOR JE FITNESSVAKANTIE VOOR VROUWEN ZIJN ER 4 VERSCHILLENDE KAMPEN OM UIT TE KIEZEN

Fitnesskamp, ​​afslankkamp, ​​burn-outkamp en fitnessbootkamp…. Onze (klassieke) Fitnesscamp Mallorca of fitnesscamp Marbella (fitnessvakanties voor vrouwen) is de meest gekozen optie, simpelweg omdat al het bewijs in een zonovergoten ambiance sport, fitness, vakantie en sightseeing combineert.

FITNESSVAKANTIE VOOR VROUWEN - ONZE FILOSOFIE VAN SPORT, FITNESS EN GEZONDHEID

“Hou het simpel”. Deze filosofie van fitnessvakantie voor vrouwen is gemakkelijk voor u te implementeren, dus we verschillen fundamenteel van onze concurrenten en kunnen dus altijd duurzaam succes voor u garanderen. Maak kennis met onze filosofie in uw individuele fitnessvakantie voor vrouwen / fitnesskamp en blijf deze toepassen, zelfs na het verlaten van het fitnesskamp en blijf fit.

95% van onze talrijke klanten behaalt precies de resultaten die ze willen tijdens hun verblijf, de overige 5% luistert helaas niet naar onze aanbevelingen, wat jammer is voor ons en voor de respectievelijke klant. Wees vandaag een van de 95% en neem vrijblijvend contact met ons op over fitness vakanties voor vrouwen in Spanje.

WIL JE EEN FITNESSVAKANTIE VOOR VROUWEN?

Wij twee vrienden zijn recidivisten: voor de tweede keer genoten we van een geweldige actieve of fitnessvakantie voor vrouwen in Franco's afslankkamp en brachten we weer geweldige sportieve, ontspannende en veelbewogen ervaringen mee. Voor mij persoonlijk was het een geweldige M-week: Marbella, Málaga, megapanorama's, hondenmarbs, geweldige meiden, muckies en massage.

Nogmaals, het concept van kampstichter, hoofdcoach Franco, heeft zijn waarde bewezen. Het gevarieerde aanbod aan sport- en fitnessvakanties voor vrouwen is zo gedoseerd dat naast sporten ook een individueel vakantieprogramma (sightseeing, strandvakantie) mogelijk is, waar iedere deelnemer aan het afslankkamp (fitnessvakantie voor vrouwen) ook gebruik van maakt anders volgens hun eigen wensen en ideeën heeft.

Wij, twee vrienden, gaven de voorkeur aan lange strandwandelingen en baden in de zee na het dagelijkse sportprogramma voor vrouwen op een fitnessvakantie, andere deelnemers namen daarentegen een sightseeingtour in opmerkelijke steden zoals Malaga en Sevilla.

We vonden vooral het nieuwe appartement leuk, waar we met een leuke deelnemer mochten wonen. Het was gezellig en compleet ingericht. Op het balkon konden we de zonsopgang bewonderen en daar genieten van ons zelfgekookt eten. Het strand was ruim 6 minuten. op loopafstand. We kenden de Fuengirola die we in slechts 12 minuten met de bus kenden. bereik en bezoek de plaatsen die ons bekend zijn en natuurlijk onze basis van de laatste vakantie, het strandcafé Terraza Latino.

HET COMPLETE PAKKET - FITNESSVAKANTIE VOOR VROUWEN AAN DE COSTA DEL SOL

De klim naar de Antenna Mountain was ook echt geweldig en zeker de moeite waard tijdens een fitnessvakantie voor vrouwen. Het uitzicht maakte de wandeling met zware bagage (10 kg - vest) tot een bijzondere ervaring, waarbij we ook rozemarijn konden plukken voor ons welverdiende diner, dat daar in grote struiken groeit. Een absolute aanrader voor sportieve natuurliefhebbers, want afslankkamp aan de Costa del Sol is alles ... sport, zweten, zee, strand, bergen, plezier, lekker eten, bezienswaardigheden bekijken, afvallen, lichaamsvetreductie en nog veel meer, jij voel gewoon wanneer je andere deelnemers van vorig jaar al kent, zoals in een kleine fitnessfamilie.

Fitnessvakantie voor vrouwen met een feelgood-factor Franco's fitnessvakantie voor vrouwen omvat ook circuittraining, fitnessboxen en speciale trainingen met vrachtwagenbanden, touw, trappen en knuffelen met Marbs, een van de 4 honden die het geweldige fitnessteam compleet maken en heeft word mijn absolute vriend. Ons absolute hoogtepunt in de fitnessvakantie voor vrouwen en een passende afsluiting na de afwisselende training was de echt goedkope massage van een uur met een echte fysiotherapeut die weet wat hij doet. Sterk aanbevolen, vergeet de dure en onprofessionele aanbiedingen op het strand.

Onze conclusie in het afslankkamp 2018 voor een fitnessvakantie voor vrouwen. Beste Franco, we willen je bedanken voor deze wederom onvergetelijke fitnessvakantie voor vrouwen. Opnieuw ontmoetten we leuke en interessante nieuwe mensen en realiseerden ons dat we niet de enige recidivisten zijn op een fitnessvakantie voor vrouwen. Het is gewoon leuk met jou. We komen zeker nog eens terug en kijken uit naar de volgende vakantie in de fitnessvakantie voor vrouwen.

Wellicht ontmoeten we dan weer bekende medestrijders en nieuwe gelijkgestemde mensen. Groeten van Margarita en Svenja aan jou in Marbella.

FITNESSVAKANTIE VOOR VROUWEN - GETUIGENISSEN VAN KLANTEN

Heike (april 2019) Fitnessvakantie voor vrouwen in Marbella - vanaf nu alleen bij Franco, bedankt voor een geweldige tijd.

Rosa (maart 2019) Fitnessvakantie voor vrouwen per excellentie, nogmaals bedankt voor alles, ik heb veel plezier gehad.

Denise (feb 2019) Was al 12 keer down in Marbella, fitnessvakantie voor vrouwen, top ... tip top. Merci

Roswitha (feb 2019) Superfitness vakantie voor vrouwen, 3 mannen waren binnengeslopen tijdens mijn 3 weken, lachend ... maar dat maakt een geweldige groep dynamisch. We hebben plezier gehad, veel gezien en ook mijn gewenste succes behaald op een fitnessvakantie voor vrouwen. Dankzij jullie allemaal was het een onvergetelijke tijd. doei

Gerdi (dec 2018) Mijn fitnessvakantie voor vrouwen in december 2018 kort voor Kerstmis was het beste wat me kon overkomen in een kleine, beheersbare groep om weer aan sport te doen. Gevarieerde training, aardige collega's en een zeer competent team van experts die zorgden voor mijn sportieve vooruitgang. Precies dat werkte, ik kom snel terug voor de volgende fitnessvakantie voor vrouwen. Muchas gracias

Eveline (okt 2018) Vier weken geleden heb ik me aangemeld voor een fitnessvakantie voor vrouwen en ik moet achteraf zeggen dat ik geen enkele dag spijt heb gehad van deelname aan de fitnessvakantie voor vrouwen. Gevarieerd programma, mooi weer, geweldige landschappen, geweldig team, aardige collega's en vooral ... het ging allemaal om een ​​fitnessvakantie voor vrouwen, mijn successen waren indrukwekkend, 29 cm totale omtrek weg, 6,2 kg en 4, 6% minder lichaam vet. Een absoluut geslaagde fitnessvakantie voor vrouwen. Ik wil terugkomen, Eveline

Eva (okt 2018) 2 weken fitnessvakantie voor vrouwen, en het fantastische weer in Spanje zelfs in oktober tot 30 graden en echt elke dag zon, dat had ik niet gedacht en verwacht, dan het geweldige en gevarieerde sportprogramma tijdens de fitness vakantie voor vrouwen. Ik ben heel blij, nogmaals bedankt en ik kom snel terug voor een fitnessvakantie voor vrouwen. LG voor iedereen en tot binnenkort, Eva

Erika G. (aug 2018) 3 geweldige weken op een fitnessvakantie voor vrouwen, ja ... sommige mannen waren er ook, hihi ... maar misschien waren daarom mijn resultaten zo geweldig. 5,7 kg dons, 5,0% minder lichaamsvet en in totaal 32 cm totale omtrek verloren. Fitnessvakantie voor vrouwen (Kathi en Franco) ... Ik kom terug.

Matthias B. (sept 2018) Geweldige geschiedenis, sport, plezier, successen, zee, het beste weer, de Costa del Sol en zelfs met Franco rond de huizen getrokken op zaterdagavond en zondag, lol. Zijn filosofie, als je tijdens de week iets hebt bereikt (en ik ben 3 kg en 3% lichaamsvet kwijtgeraakt, dan zou je jezelf in het weekend op iets moeten trakteren, ik zag dingen .. Playa Padre, Nikki Beach, wat ik nooit heb gedaan) anders had je gezien ... en !! met Franco betaal je daar niet eens toegang, iedereen kent hem in Marbella) Dus een totaal geslaagde fitnessvakantie, ik ben tevreden en kom snel terug. Nogmaals bedankt, tip top

Daniela G. (sept 2016) Ik was vanaf 05.09. - 19.09.2016 in de fitnessvakantie voor vrouwen uit Franco, nadat ik in juni erg gefrustreerd uit een fitnessvakantie voor vrouwen kwam. En wat kan ik zeggen: super gaaf !!!! Trainingsconcept echt goed, de juiste aanpassingen zijn gedaan aan voeding en het doel is meer dan behaald. Ik ben al getraind in het kamp aangekomen en ben nog fitter, mentaal sterker en meer gedefinieerd! (KFA van 18,3 tot 14,5% in 10 dagen !!!). Zelfs twee trainers in mijn sportschool spraken met me over hoe schaamteloos ik was na mijn fitnessvakantie! Ik kom volgend jaar zeker terug !!! In Marbella voor een fitnessvakantie, bedankt Franco !!

Lena N. (maart 2016) Dankzij jou, Franco en je training in het fitnesskamp en fitnessvakantie voor vrouwen, krijg ik zoveel complimenten van mannen voor mijn figuur als nooit tevoren in mijn leven! Het is weer geweldig 43at 43! Niemand denkt dat ik ouder ben dan 35. Ik ben helemaal gelukkig

Sabine W. (nov 2014) Hola Franco, nu 4 weken terug in somber Duitsland, ik ben nog steeds helemaal "geflitst" van de goede tijd tijdens mijn fitnessvakantie in Marbella met jou en je team. Wat ik vooral leuk vond tijdens de 16-daagse fitnessvakantie voor vrouwen was de gezonde mix van sport, plezier en vrije tijd, evenals de steeds weer verdiepte theoretische kennis uit de praktijk. De trainingen met jou waren geweldig, je houdt de filosofie van sport & voeding bewust simpel zodat je op de hoogte blijft. Daar ben ik nu in geslaagd, sport is weer een integraal onderdeel van mijn leven. Deze kleine, maar leuke trucs hebben me echt geholpen, je moet deze vakantie bewust en doelgericht benaderen, dan neem je veel, veel. Ik heb het gedaan. Naast de aandrijving voor regelmatig bewegen staat er nu ook 7,8 kg minder op de weegschaal.De wandeltocht en de fietstocht en de mentale coaching die je gaf waren ook geweldig. Bedankt en tot snel. De Sabine

GV (juli 2014) Hallo Franco, ik wil je heel erg bedanken voor de 4 weken die mijn zoon bij jou in Mallorca heeft mogen doorbrengen. De ervaring op Mallorca was erg goed voor hem. Vol motivatie, volwassenheid en sportiviteit kwam hij terug. Bedankt voor de goede gesprekken die je met hem had, het goede advies en vooral voor de motivatie om te sporten die hij mocht ervaren. Ik zal je altijd aanbevelen, misschien kom ik zelfs een week of twee sporten in Spanje. Vriendelijke groeten

Alice S. (april 2014) Ik zal Franco en zijn fitnessvakantie voor vrouwen zeker aanbevelen. Ga zo door! dank u

Renate K. (sept. 2013) Dus het fitnesskamp en de fitnessvakantie voor vrouwen waren echt super gaaf en het beste idee dat ik al heel lang heb. Hoe kan ik zeggen, met alle belangrijke benaderingen: sport, wellness, voeding, literatuur, plezier, zon, coaching, fitness in de studio en het strand, en het resultaat spreekt voor zich: in Duitsland had ik 63,2 kg (opmerking van ons : aan het begin van het kamp 66,0 kg) Ik zeg gewoon super en ja en bedankt. Het was een "all inclusive" van een bijzondere en waardevolle soort.