FITNESS VAKANTIE MARBELLA

TDe zon, het strand en de zee zijn de belangrijkste attracties van de Costa des Sol. De naam van de regio "Coast of the Sun" verraadt dit al. Geen wonder dat de regio een van de populairste vakantiebestemmingen van Europa is geworden. Het milde klimaat en de schone stranden en de talrijke natuurlijke schoonheden trekken nog steeds veel bezoekers naar de vakantieregio.

De kust strekt zich uit over 161 kilometer. Met gemiddelde zomertemperaturen van 25 graden genieten vakantiegangers van het gevarieerde kustlandschap met de uitgestrekte zandstranden en kleinere baaien. Met meer dan 320 dagen zon per jaar en watertemperaturen van 18 tot 24 graden, strekt de zomer zich uit tot ver buiten juli, augustus en september en is het de ideale bestemming voor uw fitnessvakantie.

EEN CONTRASTRIJK LANDSCHAP TIJDENS EEN FITNESSVAKANTIE

Een van de centra van de Costa del Sol is de stad Marbella. Het strekt zich uit over een oppervlakte van 100 vierkante kilometer en heeft een kustlijn van 24 kilometer lang. Marbella is ook aantrekkelijk omdat de geografie tussen de zee en de bergen veel contrasten biedt en de stad de charme van een vissersdorp en de voordelen van een kosmopolitische metropool biedt.

Om deze redenen is Marbella nog steeds een van de beste reisbestemmingen in Spanje. - En ook hier worden de trends van de toeristische sector geïmplementeerd. Vooral wellness en fitness zijn populair. Mensen willen niet een hele vakantie op het strand doorbrengen, ze zijn op zoek naar zowel activiteit als ontspanning. De wens voor een duurzame vakantie die goed is georganiseerd, vormt vakantiegedrag. Precies wordt met fitness vakantie op https://marbellafitforfun.com aangeboden

PERSOONLIJKE FITNESSTRAINER OP EEN FITNESSVAKANTIE

In Marbella kunnen vakantiegangers tijdens een fitnessvakantie een personal trainer weer in vorm krijgen. Het aanbod is een filiaal van de eilandcoach Franco, die met zijn programma's op Mallorca al tal van klanten op zijn fitnessvakantie heeft weten te overtuigen. Het gevarieerde aanbod en de individuele trainingsplannen voldoen aan de behoeften van alle deelnemers aan een fitnessvakantie, ongeacht of deelnemers hun gewicht willen verminderen of hun prestaties willen verbeteren.

Van een uurtraining voor twee tot een goed georganiseerde fitnessvakantie, er is voor ieder wat wils. Met zo'n aanbod staan ​​niet alleen oefeningen op het trainingsplan, er is ook de mogelijkheid om het aantrekkelijke en afwisselende landschap te voet of met de mountainbike te verkennen, zodat een fitnessvakantie niet alleen de gezondheid bevordert, maar de vakantie ook belevingswaarden biedt Die onvergetelijk blijven. This-is-personaltraining heeft niet alleen samenwerkingspartners aan zijn zijde, maar ook de prijs is hoog - 1 nacht inclusief een compleet sportprogramma op een fitnessvakantie is beschikbaar vanaf € 85,00 in een eenpersoonskamer plus een eenmalige € 59,00 voor een fitness vakantie Shuttle service van en naar de luchthaven van Malaga.

Het is dus logisch om het eerste deel van uw fitnessvakantie te gebruiken om uw conditie te verbeteren en de rest om te ontspannen en tot rust te komen. In Marbella vind je tijdens een fitnessvakantie de beste voorwaarden.

NA EEN FITNESSVAKANTIE?

50% van onze klanten schrijft zich hier in bij de online fitnesscoach

https://fitnessworkouts.online

STEMMEN OVER FITNESSVAKANTIES

Gerdi, augustus 2019 - Geweldig, de fitnessvakantie in Marbella. Ik zal begin 2020 weer bij je zijn. Bedankt voor alles.

Heike, augustus 2019 - Geile mensen ontmoetten elkaar tijdens mijn fitnessvakantie - ik ben zeer tevreden over mijn resultaten en het verblijf - Muchas gracias

Heidrun, september 2019 - Geweldige fitnessvakantie met Franco in Marbella, komt terug. LG uit Hamburg

Elena, september 2019 - gewoon geweldig, fitnessvakantie, zon, toffe mensen, geweldige coaches en heel veel plezier en daarna succes behaald, waanzin zal in 2020 weer aan de start staan, dank je wel.

Andy, oktober 2019 - Coole fitnessvakantie, ik ben over de hele lijn gelukkig, bedankt Franco

Edith, oktober 2019 - Geiler-fitnessvakantie met Franco en team, hamer en bedankt.

Ulli, oktober 2019 - Had in oktober niet zo'n geweldig weer verwacht tijdens een fitnessvakantie, kom snel terug, net als gracias!