WELKOM BIJ FITNESSVAKANTIE

Frank "Franco" Wierigs is een gewilde specialist voor de media. De fitnessexpert heeft beroemdheden als Micaela Schäfer en Daniela Katzenberger al fit gemaakt. Momenteel traint hij het IT-meisje Rebecca Kratz in Marbella.

Als het gaat om sport, fitness en personal training is de Drill Instructor met hart, zoals zijn klanten hem noemen, het eerste (Duitse) adres in Spanje. De voormalige luchtmachtsoldaat van de NAVO wilde na zijn carrière als lijfwacht, als zelfstandig lijfwacht, terug naar sport, fitness en gezondheid en emigreerde in 2008 naar het favoriete eiland van de Duitsers, Mallorca. Zijn doel was om de beroemdste Duitse personal trainer in Spanje, de fitnessvakantie. Hij woont sinds 2014 in Marbella aan de Costa del Sol. De tv werd zich ook bewust van het opvallende type en schakelde hem in voor formaten als "Goodbye Germany", "Rockin Mallorca", "Don't smoke on the water" en andere formaten. In juni 2016 verscheen hij op "n-tv deluxe" in een speciaal programma over Marbella.

FITNESSVAKANTIE MARBELLA - AAN DE DROMERIGE COSTA DEL SOL

Hij heeft inmiddels negen opleidingscertificaten behaald en is tevens expert in voeding. In Spanje vond hij de ideale omgeving voor zijn werk en bereikte al snel zijn doel om de bekendste Duitse personal trainer te worden. Sinds 2014 is zijn fitnessvakantie ook beschikbaar in Marbella.

FITNESSVAKANTIE EN WAT NU?

Zijn grootste drijfveer in zijn werk is nog steeds de feedback van zijn klanten: “Als je me schrijft op een fitnessvakantie na je verblijf in Spanje en me vertelt dat je je plezier in regelmatig sporten en sporten weer hebt gevonden, dan weet ik dat ik het doel van mijn werk bereikt. "

Momenteel werkt hij aan verschillende fitnessgidsen en een digitaal fitnessprogramma. Wierigs spreekt vier verschillende talen.

0 GESCHIKTHEID %
0 SLIM %
0 PERSOONLIJKE TRAINING %
0 RECREATIE %