DUURTRAINING

Uithoudingsvermogen is een van de belangrijkste sportmotorische vaardigheden bij mensen. Het dagelijkse bewegingsbereik van de moderne "zittende persoon" in 2006 (afgelegde afstand te voet) was ongeveer. 500 - 1.000 meter. Het resultaat van de inactieve levensstijl van vandaag wordt weerspiegeld in tal van ziekten van het cardiovasculaire systeem en het metabolisme. De beweging voor fitness en gezondheid heeft het bijzondere belang van duurtraining erkend voor fysieke fitheid, voor het vormgeven van figuren en last but not least voor de gezondheid. Samenvattend is de term "cardio-fitness" uit de sportwetenschap voortgekomen in termen van de behoeften en doelstellingen van de training. This-is-personaltraining.com staat ook aan uw zijde met advies en actie bij het ontwerpen van de trainingsprogramma's voor duurtraining. Want ook hier is gerichte controle met betrekking tot de duur, intensiteit en frequentie van de stress uiterst belangrijk en van groot belang.

DUURTRAINING OP ONZE FITNESSVAKANTIE

en Marbella in onze fitnesskampen is duurtraining erg belangrijk, maar niet vermoeiend en stressvol joggen, nee. Aangezien de meeste van onze klanten overgewicht hebben en een paar kilo extra willen afvallen, moet je eerlijk zeggen (zoals verschillende onderzoeken hebben aangetoond) dat dit type duurtraining teveel gaat op de gewrichten en botten. Er zijn andere soorten duurtraining die we ook in Marbella oefenen om de kilo's te laten vallen.

DE DUURTRAINING IN MARBELLA IN DETAIL

We zijn vaak onderweg met onze duurtraining, maar we gebruiken ook zeer "banale" opties zoals een strandwandeling in het zand om vervelende kilo's kwijt te raken met duurtraining, een soort geheim wapen als het gaat om duurtraining is vet doden boksen of fitness boksen.

WAT MOET IK DOEN OM DUURTRAINING IN MARBELLA TE VOLGEN?

Neem vrijblijvend contact met ons op via onze website en verkrijg informatie over duurtraining en fitnessvakanties in Marbella.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op, beantwoorden alle vragen over het onderwerp en zijn ook 24/7 bereikbaar op het volgende WhatsApp-nummer

+34 685 765 107

Daag ons uit op het gebied van duurtraining en één ding is zeker, samen met ons en duurtraining bereiken we als team al je doelen.