BootCamp Spanje

Obesitas is de nummer 1 wijdverbreide ziekte - wereldwijd. Afvallen is voor veel mensen een enorm probleem. Het hoofd is meestal het grootste probleem, de schakelaar in het hoofd om de "binnenzak" te slim af te zijn, is nog niet "omgedraaid". Bij Bootcamp Spanje is het tijd om uit de comfortzone te komen om eindelijk de innerlijke klootzak te overwinnen. Hiervoor is training zwaar onder begeleiding van personal trainer en fitnessexpert Frank “Franco” Wierigs. Uiteraard behandelt de ervaren personal trainer bij Bootcamp Spanje individueel met elke individuele deelnemer en past de trainingsbelasting individueel aan. De meeste training vindt buiten plaats bij Bootcamp Spanje. Naast fitness worden ook de weerstand, het uithoudingsvermogen en de teamgeest van de deelnemers bevorderd.Motiveer de trainers constant om iets nieuws te doen, zodat elke deelnemer ook zijn individuele doelen bereikt. Met succes, want de resultaten van de harde training zijn indrukwekkend. Niet alleen dat het lichaamsvetpercentage wordt verlaagd, ook het uithoudingsvermogen en de kracht worden aanzienlijk verbeterd in de Bootcamp Spanje. Daarnaast bouwen de deelnemers aan de Bootcamp Spanje een sterk zelfvertrouwen op.

VOOR WIE IS ONZE BOOTCAMP SPANJE?

De Boot Camp Spanje is geschikt voor werkelijk iedereen - van huisvrouw tot manager. Ongeacht uw fitnessniveau. Onze 4 locaties Mallorca, Marbella, Alicante en Barcelona zijn beschikbaar voor deelname aan de Bootcamp Spanje. Je hebt de keuze. Beslis vandaag om deel te nemen aan de Bootcamp Spanje en leg de basis voor uw toekomst. Onze jongste klanten waren 17 jaar oud, onze oudste klant bijna 70 jaar, je kunt al zien dat vakantie in Bootcamp Spanje voor ons mega individueel is.

ZIJN ER NOG ONBEANTWOORDE VRAGEN OVER BOOTCAMP SPANJE?

Stuur ons dan een e-mail. Gebruik hiervoor ons contactformulier. Eén klik op de knop is genoeg

WWe verheugen ons op u. Uiteraard beantwoorden personal trainer en fitnessexpert Frank "Franco" Wierigs graag al je vragen, ook 24/7 via WhatsApp +34 685 765 107

En alle vragen over Bootcamp Spanje worden direct beantwoord. Beloofd!