AFVALLEN OP VAKANTIE

Afvallen bepaalt de trend, maar het aantal mensen met overgewicht neemt jaar na jaar toe. In veel gevallen komt dit door een onzorgvuldig, onjuist dieet. Het is niet altijd nodig om op dieet te gaan als het gaat om afvallen, het is veel belangrijker om gezond te eten en ook om je stofwisseling op gang te krijgen door te sporten.

AFVALLEN TIJDENS UW VAKANTIE: EEN PERSONAL TRAINER BESPAART U HET BEREKENEN VAN CALORIEËN EN DIËTEN

Misschien ben jij een van die mensen die al wanhopig zijn geworden over hun gewicht en die allerlei dingen hebben gedaan op veel verschillende diëten om slank te zijn. Misschien had je gewoon teveel verwacht, want er zijn maar een paar technisch correcte tips en een verandering in dieet nodig om eindelijk het verlangen naar een droomfiguur te vervullen. Marbella is de hotspot van Europa en ik woon daar ook. U hoeft echter niet in Marbella te wonen om mijn hulp te gebruiken, omdat ik over het algemeen nationaal werk. Mijn wens is om met u samen te werken om de juiste strategieën voor uw dieet te ontwikkelen om uw lichaamsgewicht permanent te verminderen. Sport is gezond, maar moet worden aangepast aan uw individuele prestatieprofiel. Als je jarenlang niet actief blijft, kun je logischerwijs niet meteen aan een marathon beginnen, daarom beginnen we gestructureerd met afvallen op vakantie

WORD SLANK EN BLIJF SLANK - DIËTEN ZIJN NIET NODIG ALS U TIJDENS UW VAKANTIE GEWICHT VERLIEST

Het doel van elk dieet is om een ​​slank figuur te krijgen en te behouden. Het gevreesde jojo-effect hoeft niet te voorkomen als het dieet verstandig wordt veranderd. De bedoeling bij het afvallen is niet om voedsel zonder vervanging te laten staan, maar om het voedsel zo te ontwerpen dat de dagelijkse caloriebehoefte niet wordt overschreden. Overigens kan dit samen met mij, als jouw personal trainer, worden bepaald omdat de dagelijkse behoefte toeneemt als je sport. Ik kan je veel nuttige tips geven over hoe je calorieën kunt besparen in het dagelijks leven zonder constant door de schappen van de supermarkt te lopen met een caloriecalculator. Het zijn vooral de geheime vetten in voedsel en de zogenaamde snacks zoals friet en braadworst, die veel onnodige calorieën tellen en leiden tot een permanente toename van het lichaamsgewicht. Als je gezond eet,u hoeft geen streng dieet te volgen en kunt nog steeds slank worden. Sport heeft ook een positief effect op het welzijn en helpt je af te vallen. We maken een plan voor een verstandig dieet (zonder vervelende diëten) en u krijgt van mij waardevolle tips. Mijn steun bij Afvallen op vakantie en daarna kan veel voordelen hebben voor jou, je sportieve welzijn en je gezondheid.

WAT KLANTEN ZEGGEN OM AF TE VALLEN OP VAKANTIE

Fritz, augustus 2019 Afvallen op vakantie bij Franco Works - Bedankt, Franco

Angie, augustus 2019 Geweldig, afvallen op vakantie alleen met Franco, hij weet wat hij doet.

Erika, september 2019 Afvallen op vakantie in Marbella, geweldig. Bedankt Franco, jij bent de beste

Angela, september 2019 Ik kom altijd om af te vallen op vakantie naar Marbella aan de prachtige Costa del Sol.